Wat is de definitie van wellness

Waterpark Brabant

 

 

 

 

Wat is de definitie van wellness? Wel, wellness is niet alleen de afwezigheid van ziekte. Volgens de definitie van de Wereldgezondheidsorganisatie is “wellness een toestand van volledig lichamelijk, geestelijk en sociaal welzijn en niet slechts de afwezigheid van ziekte”. In dit artikel leest u hoe wellness wordt bereikt in Rotterdam, een stad die bekend staat om zijn party scene en internationale keuken.

In Rotterdam zijn er genoeg restaurants om uit te kiezen met een verscheidenheid aan gezonde keuzes. Probeer er eens een die vegetarische voorgerechten, volle granen, brownia, noten, biologische kaas, verse sappen, tarwegras en pittige groentegerechten aanbiedt.

Probeer er een die gezonde porties aanbiedt, zodat u minder een nummer op uw bord bent. Wellness moet niet alleen een dieet zijn, maar een levensstijl. Het betekent dat u uw lichaam in staat moet stellen optimaal te functioneren. Dit betekent dat u voldoende rust, beweging, frisse lucht, zon, plezier en tijd met uw gezin moet nemen.

Rotterdam is de schoonste stad in de staat New Jersey, volgens de Environmental Protection Agency. Het heeft het laagste percentage rokers in de staat, heeft een lager kindersterftecijfer dan alle andere steden in de staat, en het hoogste percentage inwoners dat actief betrokken is bij fietsen, rauwe activiteiten en sport.

intersoccercise Rotterdam is gezinsvriendelijk en heeft tempo gemaakt rond zijn bewoners, met fietspaden door de hele stad. Je kunt zelfs een sportschool en zwembaden vinden in Rotterdam.

Musea, De Rotterdamse Hitte en overdekte waterparken, zijn familie- en kindvriendelijk. Er zijn genoeg gezinsdingen te doen in Rotterdam.

Mt. Comfort State Park, biedt mountainbiken, wandelen, natuurpaden, en een nieuw leven ingeblazen economie grotendeels te wijten aan de aanwezigheid van Philips laser Dance City. Als u daar nog het plezier van een duik in het kristalheldere water van Mt. Comfort State Park aan toevoegt, heeft u geen idee hoe stressvrij u en uw gezin zich zullen voelen.

Er zijn genoeg restaurants om uit te kiezen die een verscheidenheid aan gezond voedsel aanbieden, en het beste deel is dat het gezonde keuzes zijn. Probeer eens een vegetarisch restaurant of een biologische markt. U kunt in de stad winkelen voor een verscheidenheid aan gezonde producten.

De grootte van uw stad maakt een verschil in waar u kiest om te wonen. Als u op loopafstand van het treinstation, het station of het centrum woont, hebt u een handige uitvalsbasis voor uw veranderingen in gezonde levensstijl. U kunt fastfood of zelfs boodschappen aan huis laten bezorgen.

Als u van het buitenleven houdt, kunt u niet anders dan er meer van in uw dagelijkse leven op te nemen. U kunt de hond uitlaten in uw buurt, de plaatselijke parken verkennen of sporten op uw plaatselijke tennisbaan.

in plaats van een auto te gebruiken – loop of fiets van uw kantoorgebouw naar het treinstation voor een gezonde rit.

Vergeet niet dat uw stad veel te bieden heeft voor een gezonde levensstijl. Wonen in de buurt van treinstations, wandelen op straat, fietspaden en natuurreservaten geven u tal van manieren om fit en gezond te blijven. Omgeven zijn door verbazingwekkende kunst, natuurgeluiden, vrijmarkten en restaurants zal u helpen de kilo’s kwijt te raken en goed te leven.

Dus voeg een gezonde levensstijl toe aan uw leven, en geniet van alle luxe van uw nieuwe leven in Rotterdam.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.