Verschillende soorten kamers

Alice in wonderland escape room

 

De opties die beschikbaar zijn voor een Alice in wonderland escape room variëren van themakamers tot een specifieke locatie. Enkele thema opties zijn een Sport en Spel kamer, natuur of historische kamer, meubels of kleding thema kamer of een Spa thema kamer. De kamers zijn meestal klein en hebben een thema dat past bij het thema van uw feest. Hier zijn enkele voorbeelden van themakamers.

Sport- en spelkamer

De sport- en spelkamer is meestal gewijd aan basketbal, voetbal, voetbal en voetbal. Het populaire spel uit de sport brengt een geheel nieuwe mogelijkheid met speciale regels of een spel dat in de kamer draait. U kunt ook uw eigen regels van de sport met de hand te maken. Deze kamers hebben een ton van leuke dingen voor u om te doen. U kunt kijken naar sport op tv, sport spelen op de tafel of podium met vrienden of familie. Iedereen krijgt om te dragen een sport thema shirt en sport spelen tegen elkaar of in teams. Deze ruimten hebben ook grote kleur gecoördineerde uitnodigingen en kunnen gemakkelijk voor uw partij worden aangekleed.

Geschiedenis

Een escaperoom die is gewijd aan een bepaald tijdperk van de geschiedenis of sport is geweldig voor een feest. Er zijn meestal veel tv’s die de evenementen presenteren die worden bekeken. Er zijn ook meestal veel spel tafels en het omvat een bar of andere drankjes. De partij kan ook de tijd van de kamer uren schakelen om te passen de tijd dat uw partij is. Deze kamers hoeven niet enorm te zijn om leuk te zijn. U kunt meestal een betaalbare New Orleans stijl meer vinden. Er zijn ook games beschikbaar voor de geschiedenis kamer die het nog leuker voor uw gasten zal maken.

Veiligheid en gezondheid Horror kamers

Een van de meest populaire soorten kamers die mensen graag gebruiken is een Safety and Health Horror kamer. Deze kamers hebben veel medische benodigdheden en apparatuur, bloedzakken, handschoenen en de altijd populaire rubberen pakken om de gasten bang te maken. Wanneer u in deze kamer gaat, wordt u vergrendeld op de taken die je moet afmaken. Het feest begint met je vraagt een vriend om op knoppen of hefbomen te drukken om de juiste bewegingen te maken. Vervolgens moet je een bloedzak vinden en deze over je schouder doen en de kamer binnengaan. Dit spel houdt de rest van het gezelschap in afwachting van een nieuwe missie. Je zult met iedereen kunnen samenwerken om de beste manier te vinden om bij de bloedzak te komen om bij de andere spelers te komen.

Lees meer:

Virtuele escape room

Alice in wonderland escape room

Leave a Reply

Your email address will not be published.