Poolse Galerij

Atelier Wageningen

 

 

Atelier is een online collectie van schilderijen. Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in schilderkunst. Eerst in de Poolse schilderkunst en later in het surrealisme van Salvador Dali.

Portret foto Voor “Onbesliste” type mensen! muziek artiesten worden altijd beïnvloed door hun eigen gemoedstoestand en ziel, zoals kunst dat is een diep eerbetoon aan hen. deze foto is voor mij. mijn fascinatie is altijd kijken “binnen” de man (of vrouw) hij/zij is. dus ik maak vrij veel van mezelf. Mijn favoriete ding om te doen is kameleon portretten. Zie mijn boek: GEDEELDE TRADITIES: MY DREAM PICTURE BOOK 2004) Mijn creatieve industrie is nog amateur maar ik heb al een paar (kleine) publicaties op mijn naam staan. Ik heb veel werk beschikbaar (digitaal voor spullen voor verkocht op etsy). Ik dacht dat het heel interessant zou zijn om een nieuwe “top rated” functie te creëren voor “Hi, I’m Ama …”. mijn website lagniappe@gmail.com Strawberry Branch Leaf Relief Mijn barok portret: Antonia Sonia Rosado Jacinto Frias Simon Dominguez Esmeralda Solmann Memo Ik wou dat ze jong was.

Stephen Matthews (solo portret van een verwijfde man) Portret voor een personage in een roman die ik aan het schrijven ben. Klik op deze link of op de directe link voor details.

lees meer:

Kunstenaar Wageningen 20

Kunst cultuur 90

Leave a Reply

Your email address will not be published.