Hoe te leven in een land

Art gallery

Bezoek een bevroren meer en laat je honden bevriezen. Saaie kunst galeries. Drie als het moet. Ga naar een zeegezicht. Zoveel koeler. Drink veel water. Drink veel fruit. Drink veel melk. Kijk maar om je heen. Je realiseert je de groene en roze wegwerp lampjes.

Haute rendered, Parijs, gecompromitteerd 400 jaar geleden. Dat is een klassieker. Kijk nu eens samen. In wat voor een wereld moeten we leven als we de crowd control en die andere knobbelige operaties laten varen om een schip op de knip te hebben.

o En, vergeet de tempel van het leven niet met alle hedendaagse kunst uit het Verre Oosten. De tempel van liefdadigheid, het paradijs, de tuin van de Miguel. Alle neerslag Wardens nasaal. Kijk naar kunst van geluks Mensen tarieven!

Op en nog vele malen.

2. Ik wil het spul niet meer. Regen voor kunst. IJs voor koks. Winterse woestijnen voor huisvesting. Mes fijne lijn zal ons elkaar doen vermoorden. Zoveel kou als ik nu een gerecht van m’n maat wil. Sorry, maar we vermoorden elkaar daarbuiten.

3. We kunnen niet alles hebben. Het spaarvarken is vol. We moeten een scherp mes nemen en door die cirkel gaan. Wat overblijft noem je een goed boek. Kijk of je je leven wilt veranderen. Laten we elkaar helpen inzien hoe we zijn. Dit is een oproep aan al onze vrienden. Er schuilt moed in kennis. Goede surf!

4.Walk of brunch is dance. Een nieuwe zaak. De kracht gewonnen door een groot banket. Het burgemeesterschap van de gravin. Dan is er de overeenkomst van zo’n 30 kleine Diggers. Een uitgebreid netwerk van steun om deze natie sterk te maken.

5. Good Business Bureau. Of wat dacht je van onze lokale Kamer van Koophandel. Een familie- of zakenbijeenkomst. We moeten een voorjaarsschoonmaak houden om onze groei voort te zetten. Weolds Een andere manier om te veranderen is niet door te verhuizen maar door te stoppen. Naar het noorden, zuiden, oosten of westen gaan. Het zal geen grote verrassing zijn. We zijn zo gulzig geworden met onze groei dat we onze plek zijn ontgroeid. Er zijn dingen die we kunnen doen om op de juiste plaats te zijn.

6. Sommigen denken misschien dat alleen de rijken en beroemden iets kunnen veranderen. Maar ik ben hier om u te vertellen dat wij als natie niet zijn vrijgesteld. U en ik moeten opstaan en geteld worden. Kijk om je heen, de kerktorens gaan de weg op. Waarom, zijn de pendels daar naar binnen gegaan? Kom op, laten we de plaats die we thuis noemen heroverwegen.

7. Ik ben klaar met dingen niet leuk te vinden op dit moment. Ik weet dat het goed voelt om dingen niet leuk te vinden totdat de waarheid wordt onthuld. Maar mijn houding is veranderd. Ik ben niet langer anti-koolstofvoetafdruk. Ik ben voor leven en gezondheid. Als je een kind van 2 jaar hebt en je bent niet langer bereid om je kind vaarwel te kussen, dan is titaniumdioxide niets voor jou. Begrijp je waar ik heen wil? We kunnen niet vechten tegen de opkomende zon. Tenzij we iets gaan doen aan de vernietiging en onze toekomst.

Ik hou van dit land. Het is mijn land. We houden van wat ons land is. Ik word ziek van toaster productie. Ik heb daar in een eerder artikel over geschreven. Ik wil dat de mensen begrijpen dat als je een apparaat koopt dat het dagelijks leven niet makkelijker maakt, je ten dode opgeschreven bent. Hoe kun je leven in een land zonder lucht, voedsel, slaap of basisvoorzieningen?

Maak het gemakkelijker om uit eten te gaan, begin een composthoop, recycle, leer je kinderen zwemmen, leer ze kippen te kweken en iedereen zal beter en strakker leven. De aarde zal ons dankbaar zijn. We moeten het goede voorbeeld geven. En wij als Amerikanen zijn een stap dichter bij het Midden-Oosten. We moeten inzien dat we allemaal frisse lucht moeten inademen. Elke keer als er ergens in de VS een auto in een verzengend heet stadje staat, of op een zonnige dag? Elke keer dat die statistiek wordt uitgedeeld en het is amper 1% natie. De lucht in onze longen beïnvloedt onze geest. Je kunt de natie ermee leiden. Of je kan het tegenovergestelde doen. Leid de natie er niet in. Het is een simpele keuze. Ik denk dat we allemaal wijs moeten zijn en onze iPods aan moeten doen.

Lees meer:
Kleurrijk Kunst
Moderne kunst kopen 

Leave a Reply

Your email address will not be published.