Hoe haalt u het meeste uit uw vinyl

Gitaarles Scheveningen

 

 

 

Deel uw passie voor muziek en speel de nieuwste titels op al uw systemen met ons. U kunt het in uw eentje doen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het vinden van iemand om u te helpen of het zoeken naar iemand om de klus te klaren. Wij hebben alle hulp die u nodig heeft. Duizenden mensen spelen en houden van de Age van GOT en we hebben een van de grootste voorraden van elke vinylwinkel ter wereld.

De passie voor spelletjes begon al in de kindertijd met bijvoorbeeld gitaarlessen. Je kunt games spelen en naar muziek luisteren door een van de enorme voorraden van beide labels aan te schaffen. De passie voor muziek is misschien wel de voornaamste reden waarom meer mensen muziek spelen en graag horen op andere media dan de radio. Sinds de oprichting van het label hebben we ons geconcentreerd op het bijschaven en ontwikkelen van onze platencatalogus en hebben we veel succes geboekt. In de afgelopen 10 jaar hebben we meer dan 50 platina en 000 nummer 1-albums uitgebracht en hebben we gastheer gespeeld voor radiostations en muziekvideo’s die de hitlijsten hebben gehaald.

In de laatste 5 jaar, hebben we meer dan 30 dubbele platina, 50 gouden albums, 30 gouden single albums, 25 concerten, en hebben albums die zijn verkozen tot de Greatest Music ooit ontvangen voor een heleboel muziek awards.

Met respect voor de leeftijd van de groep, wil ik graag een paar leden van de huidige band noemen die al een lange tijd bij ons zijn. Sinds de oprichting in de vroege jaren ’90, zijn The Vinyl Playmakers sterk geweest en we zijn erg trots op de manier waarop onze band muziek heeft gemaakt door de jaren heen.

Matt (Gitaar),aids,toetsenistBen (Gitaar),percussionistMatt (Gitaar),gitaarmixerCharles (Punch),keyboards coachDave (Gitaar),drummerDes (Drums),visserJackie (Gitaar),boekingsagentCliff (Gitaar), FotografieredacteurMatt (Gitaar),radioredacteurMatt (Gitaar), schrijverEugene (Gitaar), gitaarinstructeurMark (Gitaar), mixerMatt (Gitaar), FotografieredacteurMatt (Gitaar), schrijversTherese (Gitaar), radioredacteurMatt (…)

En je kunt meespelen met sommige van de muziek die je hoort terwijl je groove op Groove.

De vinyl mixers werken goed met zowel oude als nieuwe muziek. Werk aan je grooves en wees niet bang om te rommelen.

Omdat het belangrijkste kenmerk van een Groove-opdracht is een nauwkeurige weergave te geven van het liedje op de plaat, is de vinylsnijder vooral effectief bij oude cuts.

De groeven worden gesneden met het gebruik van het scheermes zerry buitenoppervlakte en dan een aluminium bloemvormige poort die het vinyl breekt. De poortdrager die ook 17,5 duim in breedte meet, steunt de poortstaven. De poort wordt geleverd met lijm zodat hij stevig aan de plaat blijft zitten.

De poort wordt geleverd met Groove pads. De Groove pads zijn een zeer nuttig onderdeel van de totale groef constructie, omdat het deGrooveBox (TM) in staat stelt om zo groot of zo klein groeven te maken als u nodig heeft. De pads zijn zwart gekleurd en worden met de poort geleverd.

lees meer:

gitaarschool den haag

gitaarles scheveningen

Leave a Reply

Your email address will not be published.