Het lawaaierige oor

lawaaierigeZo simpel is het.

Ja, LaRue de vesten zijn geweldig, echter, ze zijn top zwaar en zwaar, ik gebruik 1 80rd LaRue PFM (Gun Militia Force Semi-Auto Lipo) w / een 3S1P LiPo lader in een vest, het andere vest is een LaRue Pro voor veldgebruik, maar we hebben allebei een snelheid sync om twee (2) LiPo’s samen te synchroniseren. We houden de airsoft op 10fps per vest met een flex-trigger Mech4 PSS Gun. Vaste cilinder burst 45-caliber.

Melee ranges zoals pre-dawn wandelingen, pre-dawn wandelingen, willekeurige 5 minuten armorer werk, pre-dawn trainingen, of de occasionele 1on1 of hoofd op RHINO jagen, LaRue werkt, het is snel, betrouwbaar en mini.

PPS-m 2 vervangt de standaard AN/PEQ2. Dit is een Picatinny rail mount red dot voor het 3x dradenkruis en kan worden gebruikt als een red dot op afgelegen locaties. Plaats uw 5X RMS arm met de LaRue mount schelp erin, plaats uw optiek erop, plaats de LaRue mount.

Hoe werkt de LaRue rol? $15,00 per oog wanneer gemonteerd boven een low focus object. Houd het gewoon boven de headset om de fase die u hebt geselecteerd te scannen met 1-2 oogbewegingen per seconde. Verkrijgbaar bij Looptifacts.com.

Deze reserve-eenheid (nu verouderd) is een van de zwaarste schokdempers, tot 98 pond. Deze wordt gebruikt om het lichaam te verstevigen en intact te houden met het gewicht van groot staal. Kan worden gebruikt als een als een rok voor het lichaam, normaal dragen of vastgebonden aan de jas of vest.

Sterke punten Zwakke punten Prijs – De LaRue Pro werkt op twee batterijen. Als je ze apart zou kopen, zou dat $65,00 voor twee zijn, plus extra voor nog een set batterijen. Andere Plug in evenementen, zoals de SoCal shoot, zijn verkrijgbaar voor $65,00 voor twee batterijen. Als je ze niet afzonderlijk zou kopen, zou je twee batterijen moeten kopen voor de 2 pistolen (één om de 2 batterijen op de batterijen te rammen en één om de twee pistolen van stroom te voorzien).

Samenvatting

De Noisy Ear is een van de meest populaire spullen die ik tot nu toe heb gehad. Het lijkt erop dat ze nog steeds mensen aan het opstarten zijn met airsoft. Het is betrouwbaar en werkt zoals beloofd voor een 12 jaar nu. LaRue biedt nu een verscheidenheid van vistuig dat is ontworpen voor indoor schieten, Outdoor en Death Race Militaire beroepen. In aanvulling op hun niet-airsoft producten bieden ze ook Snow Removal apparatuur, Airsoft geweren, korte en lange afstand geweren, gasblikjes, water canisters & granaten. Ze bieden ook een verscheidenheid aan conversie kits en gereedschappen om professionele airsoft mensen in staat te stellen hun AK’s om te zetten naar BB’s, of op zowat elk ander type van Airsoft gear pistool. Hun focus ligt op 1 op 1 training, en het samenvoegen van financiering van de overheid en aannemers om al deze mensen op weg te helpen. Producten – Licenties omvatten de Full Stack , Floating Action Hi-Capacity, Fatback Soft. De Full Stack heeft een geïntegreerde voorwaartse hulpcilinder, terwijl de Fatback Soft instelbare bucking-weerstand en kamerhoeken heeft. De Floating Action Hi-Capacity houdt 5 BB’s veilig in de onderste magazijnopening. De Fatback Soft, met een verticale greepschacht, zorgt voor een vollere greep zonder het vermogen om het wapen onder controle te houden te verliezen. Beide versies zijn in de meeste gevallen direct uitwisselbaar, het is niet nodig om een blokje aan de zijkant te plaatsen. Alle versies van de Fatback worden verkocht met gepoedercoate receiver rails. Metalen draagarmen. Voor acties met weinig hefboomwerking, met verzonken impactservo’s (retro-vuur). 4,5lb montagepatroon . Greep . Handgemaakte lederen / Twill Kydex been en voet riemen. Palmen en Tanden gegoten op de kolf.

Airsoft Inwoners, ze werden bijna gedood door een olifant die een tack achterliet op mijn epoxy oppervlak. De naam van de LaRue heeft geen relatie met hoe het eigenlijk gemaakt is. Er zijn veel verschillende merken, noem maar op, ze maken het. Het fascinerende aan kindykin in het Japans is dat ze een man/vrouw combinatie zijn voor alle stammen en de god/vrouw kant van de dingen zijn collectief bekend als Arikoth. Ik ben echt verbaasd over hoe gestileerd naar alle verschillende, Aziatische stammen ze zijn in de wereld van airsoft. Ze ontwierpen en vervaardigden voor verschillende AKM varianten, onderdelen die niet griezelig veel leken op een M16, en bouwden van daaruit een heel universum van traditionele airsoft wapens op. De LaRue is geen uitzondering.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.