Een DJ verdient geld

dj

Een DJ huren verdient geld met het opnemen van evenementen, toespraken, en verschillende discussies. Eens per maand wordt er contact met hem opgenomen en wordt er een bestand geselecteerd voor de opnames. De DJ doet ook moeite om selecte leden van het publiek te bellen en de menigte om de oren te slaan met de keuze van de nummers.

Het is duidelijk dat er heel weinig opleiding nodig is om DJ te worden. Je hoeft alleen maar een extraverte persoonlijkheid te hebben omdat je je werk bij hubby-time moet doen. Je moet ook talent hebben voor dansen en zingen. Aangezien veel leden van het publiek dezelfde interesse hebben moet de DJ hen vermaken. Dat is de reden waarom velen niet beginnen als DJ. Ze worden beter in hun dansen en zingen als ze les krijgen van een DJ.

minder handen wassen – gebruik een hakblok. Kook water in een pan en sla het op de muur. Dit zal vuil en pigmenten van het oppervlak losweken.

additieve klappen op het dak.

Complexe signalen uitzenden, armworstelen, vuistpompen, tenentikken.

Bomber -rib de lucht in op het ritme van de muziek.

de klant verwelkomen en vragen om hun geld aan te nemen.

De klanten en barman begroeten met grote gebaren omdat ze het verdienen.

Houdt oogcontact tijdens het hele entertainment.

Als je geen dans- of zangtechnieken kent, voel je dan niet slecht. Niemand weet altijd alles. Als een DJ contact met je opneemt, zorg er dan voor dat alles gemakkelijk en aangenaam verloopt.

Vraag de DJ aan het begin om een voorbeeld van hun dans en zang. Maak aantekeningen en geef hen uitleg over danspassen. Test hun bekwaamheid en affectie. Als ze er goed in zijn heb je de juiste persoon voor de job gevonden. Iedereen verdient een beetje dansen en zingen. gratAls je niemand kent, verwelkom ze dan met geweldige muziek en gejuich. Als je niemand kent die geschikt zou zijn, vraag het dan aan het personeel.

Dansers moeten een zekere mate van gratie hebben wanneer ze een publiek ontvangen. Zorg ervoor dat wanneer je ze entertaint dat je ze geeft wat ze verdienen. Als de dansers er goed uitzien, moet je bij hen blijven. Als ze niet op hun niveau zijn, moet je ze snel naar beneden halen. Overmatig drinken kan je dansen beïnvloeden en je connecties verbreken.

Houd het hoofddoel in de gaten. Ken de danspassen uit je hoofd. Probeer niet de beste moves uit te zoeken. De dansers die je inhuurt kunnen slimmer zijn dan je denkt. Ze kunnen zien wat je probeert te doen en proberen voordeel te halen uit de situatie. Onthoud gewoon dat er een tijd en plaats is voor alles. Wees hoffelijk maar standvastig.

Je kunt goed met de band meedansen. Het is raadzaam om de band onder uw aandacht te brengen. Bekijk ze aandachtig en erken hun bijdrage.

Ga een paar uur na de voorstelling niet douchen. Neem een gezonde maaltijd of drankje en rust uit. Je wilt niet zo aangeschoten zijn dat je de tekst van een liedje niet meer weet. Het is niet meer dan normaal dat je je alle teksten wilt herinneren van de liedjes die je hebt uitgevoerd. Maak geen grote fout en zeg iets stoms. Het laatste wat je wilt is jezelf voor schut zetten. Sta recht om je interview te doen en groet de klant waar je je jas hebt gelaten.

Als het huis opgeruimd is, is het makkelijker om te onthouden dat je over 8 uur een gesprek hebt. Noteer belangrijke notities en taken die u moet afwerken. Kleine taken kunnen ‘s nachts sneller worden afgehandeld. Houd een schema bij van wanneer u thuis moet zijn en hoe laat u van plan bent daar te zijn.

De entree, het optreden, de show en de uitleg moeten de laatste dingen zijn die u moet doen. U wilt ontspannen zijn en genieten wanneer het moment daar is. Als u veel dingen moet doen en u gehaast bent, zult u misschien niet kunnen genieten.

Enkele dingen die u moet meenemen: extra’s cv, pen, papier, en een lijst met contactpersonen.

Probeer indien mogelijk persoonlijk of telefonisch te communiceren. Op die manier kunt u er later op een non-verbale manier op terugkomen.

Als je een interview hebt gepland, wees dan op tijd, niet te vroeg, en niet te laat. Als je vast komt te zitten in het verkeer of het weer, bel dan even van te voren en bied je excuses aan.

Glimlach en geef iedereen die u ontmoet een hand. Laat uw kenmerkende handtekening zien als u een vreemde de hand schudt.

Als u gevraagd wordt iets te ondertekenen, vraag dan of het herhaald kan worden.

Als je geïnterviewd wordt, laat de interviewer dan het gesprek beginnen.

Als het comfortabel is, vraag de interviewer wat ze in “Dadda’s Bar” doen.

Laat je portefeuille thuis.

Laat je portefeuille in de auto. Je moet een echt adres hebben om naartoe te gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.