De nieuwe president

Circus Utrecht

 

 

 

 

Ondernemers kunnen “Akkoord & Promoveren”. We handhaven de lage kwalificatiedrempel en gaan boven de concurrentie. De pers geeft slechts een pagina over onze producten. We linken naar onze inhoud omdat we onze inhoud niet monetariseren op een after thought. We hebben duizend B2B business professionals opgeleid. Onze opstartkosten zijn $9/maand.

Zimbabwe heeft net besloten om de schuld terug te betalen. De nieuwe president wilde de economie in een vrije val sturen, maar hij wist dat de schuld nooit door de vorige president zal worden betaald. Dus besloot hij wat geld te verdienen en de schuld terug te geven.

De bevolking van Zimbabwe heeft een zilt hart en wil verandering. Kapitalisme-experts hebben echter gesuggereerd dat dit niet de beste manier is om het probleem op te lossen. Zij wilden een snelle oplossing. Zij omschreven dit als een ” Oligarchische fascistische SOCIALISTISCHE ” oplossing. Veel Zimbabwanen verzetten zich tegen het plan. De mensen eisten te weten hoe deze oplossing tot stand kwam. Waarom werden zij gedwongen een nieuwe leider te aanvaarden die geen publieke steun heeft? Bijna niemand steunde hem op het terrein. De nieuwe president leek steun te hebben gekregen van het IMF en de VS. De anderen waren niet op de hoogte van het plan en hij stond ook niet in contact met de bevolking van Zimbabwe. Toen de begroting voor het eerste jaar van de nieuwe president werd ingediend, eisten de Zimbabwanen meer details. Landanalisten en journalisten eisten dat de nieuwe president door het parlement of door bevoegde ministers zou worden behandeld. De president zei dat hij in feite de ministers koos. De Congolese generaals lijken de bedenker te zijn geweest van het complot om te proberen de situatie te beheersen. Volgens berichten heeft het volk van Zimbabwe de noodtoestand afgekondigd en worden alle politieke partijen in Zimbabwe ontbonden.

De Argentijnse president houdt nu zijn hoofd naar beneden. Hij wil laten zien dat hij zich niet zal onderwerpen aan chantage. Hij blijft kalm en beheert de situatie op een manier die voor iedereen gunstiger is. Zelfs indien hij daartoe in staat was geweest, zou de politieke situatie in Argentinië niet veel anders zijn geweest dan vandaag. Er zou geen militair regime zijn geweest zonder een deal van Washington om de economie verder uit te knijpen om een aantal neoliberale maatregelen door te drukken. Duizenden arbeidsplaatsen gaan verloren als gevolg van de nieuwe wetten en de wereldpers dwingt Argentinië de stabiliteit te handhaven die nodig is om het neoliberale project uit te voeren. De nieuwe president laat Bolivia weten dat de VS druk en pogingen om hun agenda te ondermijnen niet zullen tolereren.

De president van Frankrijk was het populairst in de opiniepeilingen van de Europese Gemeenschap. In het Verenigd Koninkrijk was de uitslag echter gedempt. Wat is de betekenis van deze stand van zaken? De gelijkenis in de opiniepeilingen is geen toeval. De stemming in de Fransen lijkt sterk op die van de Brexit-stemmers in de wereld. Ze worden wel het “zieke kind van Europa” genoemd. Ze hebben moeite gehad met het beleid van de huidige Franse regering. Ze zien niets positiefs in het Franse leiderschap in de strijd tegen de klimaatverandering, het waarborgen van de mensenrechten, of het behoud van de Franse culturele invloed. Ze hopen stiekem dat de overwinning van Trump de Franse leiding zal dwingen zich wat meer zorgen te maken over de toekomst van Europa.

Het is geen truc. De Russen hebben een stemming die veel lijkt op die van de Brexit-stemmers in de wereld. Ze zijn de “klootzakken” van de internationale gemeenschap genoemd. Zij konden echter doorgaan op het pad van agressie en overheersing omdat de huidige Amerikaanse regering het imperialisme heeft toegestaan het hard te spelen. Zich koesterend in de steun van Mussolini, stond Roosevelt Hitler toe om van de Balkan een circus te maken toen zij een veilig wintergebied nodig hadden om bommenwerpers naar Rusland te verplaatsen. Een vergelijkbare situatie na het aantreden van Trump zal veel moeilijker zijn dan die waarmee de Britten na Churchill worstelden.

Vooraanstaande wetenschappers hebben personen in de Verenigde Staten verteld dat zij hun mond moeten houden, anders lopen zij het risico in de gevangenis te belanden. Als ze dat niet doen, zal de nieuwe methode van “handel met voorkennis” worden ontketend, waardoor de hele planeet zal worden verwoest. Insecticiden die dodelijk zijn voor buitenaardse insecten zullen worden gebruikt op mensen om ze in dieren te veranderen en op te eten. De Amerikaanse regering had een “mechanisme” gecreëerd om dit soort meedogenloze “preventieve geneeskunde” te accepteren om haar bevolking te zuiveren.

Misschien is het belangrijkste dat uit de verkiezingen naar voren is gekomen wel hoe mensen over de hele wereld zich hebben ingezet om de oorlog, het geweld en de wreedheden van de “Nieuwe Wereldorde” te stoppen. De acties van de Oost-Duitse geheime politie tegen de SPD en de BDP lijken misschien ver weg en onbelangrijk, vanuit een Amerikaans perspectief. Maar het politiegeweld en de intimidatie van de DDR werden gepleegd tegen iedereen in de hele wereld. De BDP is een instituut in Oost-Duitsland. Zij bestaat al zonder verkiezingen sinds voor de Tweede Wereldoorlog. Haar buiten de Amerikaanse presidentsverkiezingen houden, die werden geleid en gecontroleerd door de controle van de Rockefeller/Clinton Foundation/Eylau familie/Bush familie, was een vitale stap in de strijd tegen onuitsprekelijke misdaden tegen de mensheid.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.