De moed om je leven te veranderen

Storytelling workshop Breda

 

 

 

 

Vraag jezelf eens af: Heb je de hele dag geen ondiepten gehad? Ben je tevreden met je huidige modelcarrière (of heb je die al?) of zou je een carrière willen creëren die je enorm helpt? Zo ja, dan zou je de Courage programmering kunnen overwegen als een stap op je weg.

Voor mensen die al weten waar ze ten diepste naar verlangen in het leven, is het Courage programma een leven veranderend proces. Je leert wat je kernwaarden, sterke punten en waarden zijn en zet die in voor creatieve droom-het-welk-je-weg-naar-het. Het is een kans om je te verbinden met je eigen interne stem. Het is een kans om een nieuw levensverhaal te creëren waarin je het soort storytelling kunt gaan leven dat je wilt. Met Moed bereik je baanbrekende resultaten, geniet je van meer energie en voel je de vreugde om je doelen te leven. Voor mensen die hun uitlaatklep zijn kwijtgeraakt, doet Courage het onuitwisbare, fysiek en emotioneel! Is de tijd nu rijp voor jou?

Voor mensen die zich onvoldaan voelen en hun passie willen ontdekken, is de Moed-houding een programma dat je naar levens veranderend niveaus zal brengen. Het programma vervult je doel en biedt het unieke van een interne afstemming op je geest, en geeft je de tools om verder te gaan in je levenswerk. Door alle vier de factoren te versterken, geeft het programma je een transformerend niveau van focus en harmonie. Je leert je natuurlijke impulsen te gebruiken om te leren en te groeien, energie op te wekken en je beste leven te leiden terwijl je je doel volgt en echte voldoening vindt in je droom. Volg het online geïntegreerde Courage trainingsprogramma ontwikkeld bij het Center for Courage, Compassion and Integrity de private en publieke non-profit organisatie gewijd aan het transformeren van de wereld van wijsheid voor vrijheid en geest.

Wanneer u deze twee programma’s volgt, zal het oprekken van uw comfortzone geen probleem zijn. Het zal je natuurlijke groei zijn in de loop van de tijd, waarbij alle vier factoren groeien binnen één levensstijl. Het inwisselen van zelfbegrip voor dromen van moed, mededogen en integriteit zal een natuurlijk en eeuwigdurend proces zijn gedurende je hele leven. Dit komt omdat je focus op het huidige doel zal liggen in plaats van op de obstakels die je kunnen tegenkomen.

Het is dit vermogen dat ons uiteindelijk onderscheidt van de normale gang van zaken in het menselijk bestaan. Wij kunnen op onze eigen kleine manier visionair zijn, zowel voor onszelf als voor de wereld en het universum. Zonder er zelfs maar bij stil te staan dat we misschien hetzelfde doen voor anderen, groeien we van het kennen van onze kracht. Dec samenwerkingen enKids zijn preekpodia. Het programma®58, dat in samenwerking met de jongeren en hun ouders is ontwikkeld door de Courageous Way Coach, begeleidt de leerlingen bij de vier sleutelfactoren moed, passie, vertrouwen en respect en helpt hen zo hun combinatie van empowerment en kwetsbaarheid te leren begrijpen en de echte waarden van hun uniciteit te leren kennen. Dit helpt hen om al deze vier “A-Teams” in te zetten op een unieke, op maat gemaakte plaats in hun passieveld.

Leraren zijn altijd de eersten om hun Achieve Positive Results ” Caink reuzen te erkennen als ze hun carrière naar een hoger niveau van succes en verwezenlijking brengen”. Waarom zouden we onze coaching- en mentorprogramma’s moeten inleiden met de vier factoren moed, passie, vertrouwen en respect, als de basis van elk programma ligt in de vier waarden die in deze programma’s worden geïllustreerd?

Ja, moed komt niet gemakkelijk. Veel mensen, organisaties en individuen worden geconfronteerd met angst. Wanneer je met angst wordt geconfronteerd, wat zijn dan je natuurlijke instincten? (1) Bijvoorbeeld, als angst een aangename, verlammende opwinding is, dan is het leven verlichtend. Als angst uitstelgedrag is, dan wordt hij waarschijnlijk geleid door emotie. (2) De kracht of intensiteit ervan is wat u ervaart. (3) Je kunt geduldig volhouden of je kunt wegvliegen. Angst is geen aanzien des persoons, gebaseerd op wat het van binnen ziet en weet.

In plaats van te blijven lijden, ga je gang en blijf gepassioneerd. Voel je de dankbaarheid, het vertrouwen, en zie je moed opkomen? Omarm je angsten. Het zijn ook geschenken die je kunt gebruiken om te groeien en uit te breiden. Je kunt ook van nature de moed verliezen. Heb in dat geval de moed om je angsten niet alleen te omarmen, maar ze te zien als uitnodigingen om je uit te rekken en te groeien, die je naar nieuwe horizonten leiden. Misschien heb je ze nodig om je passie te ontdekken, als een extra mijl waarin je altijd rust zult vinden.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.